ΓΑΜΟΣ

Το κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης υψηλής ποιότητας. Βοηθάμε τους πελάτες μας στη δημιουργία αξέχαστων, μαγικών εορτασμών που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η προσωπική μας προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι γάμοι που σχεδιάζουμε αντανακλούν πραγματικά τους πελάτες μας ως άτομα, ως ζευγάρια, και δηλώνουν κάτι για τις κοινές αξίες και την αίσθηση του ύφους τους.

Μέσα από την πολυετή δραστηριότητά μας στον χώρο του γάμου, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που πληροί τα πρότυπα της πολυτελούς εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, και οπουδήποτε εργαζόμαστε εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε πως ο εξαιρετικός σχεδιασμός αποτελεί μόνο ένα μέρος της διοργάνωσης, πως οι γάμοι απευθύνονται στους ανθρώπους και πάντα δουλεύουμε με γνώμονα την εμπειρία του φιλοξενούμενου.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ για όλα! Ήταν όλα υπέροχα και μοναδικά. Καλύτερα από ότι το φανταζόμουν!!!!

Νατασα Φ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Αν θέλεις να οργανώσεις τον τέλειο γάμο ή το τέλειο event, ξέρεις που να πας! Η Event Panning by Zoulovits είναι οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες!

Γιωργος Π.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Απίστευτη ευγένεια και οργάνωση σε εκδήλωση που παρεβρέθηκα και είχε αναλάβει η εταιρεία Event Planning by Zoulovits. Άψογο προσωπικό και πολύ ευγενικό. Όλα ήταν τέλεια και προσεγμένα με την παραμικρή λεπτομέρια. Οι καλεσμένοι που ήταν εκτός Ελλάδος, είχαν τα μενού στην γλώσσα τους. Φοβερή εκδήλωση, καταπληκτική βραδιά.

Alexandros Kts

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ανέλαβε την εκδήλωση μας (χώρος - διοργάνωση - υλικό - έντυπα και επιχειρηματικά δώρα). Άψογοι και προσιτοί στις τιμές.

I-spirit software

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε για την τέλεια οργάνωση του γάμου μας, την στήριξη και τη βοήθεια που μας παρείχαν για σχεδόν ένα χρόνο... Άψογοι επαγγελματίες!!!

Panagiotis K.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Nous avons organisé notre mariage en juin, tout s' est très bien déroulé pendant la soirée! L' équipe est présente et très professionnelle et vous aide du début à la fin. Merci pour tout et bravo!

Alexia D.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Εξαιρετική οργάνωση, γούστο, άποψη και οι καλύτερες συνεργασίες και προτάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε για τον υπέροχο και καθ' όλα άψογο γάμο που μας υλοποιήσατε!!! Ευχαριστούμε.

Christina D.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Eυχαριστούμε την εταιρεία για το τέλειο πάρτι που μας οργάνωσε. Δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με απίστευτες ιδέες και πολλή όρεξη για δουλειά.

Κωνσταντινος & Σοφια

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για όλη την υπομονή και την άψογη συνεργασία. Χωρίς εσάς τίποτα από όσα είχαμε φανταστεί δε θα γινόταν πραγματικότητα.

Γιαννης Σ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεία Event Planning by Zoulovits ανέλαβε τη βάπτιση της κόρης μου Χριστίνας Ισαβέλλας καθολικά (από προσκλητήρια - μπομπονιέρες έως την επιμέλεια της εκδήλωσης) την 23/06/2018. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του για το άψογο αποτέλεσμα και τον επαγγελματισμό της. Προτείνω την εταιρεία Event Planning by Ζoulovits ανεπιφύλακτα για γάμο, βάπτιση και events.

Nicolaos SP

FOLLOW US ON instagram