ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση του μωρού σας είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές για το παιδί σας και εσάς. Το πάρτι που ακολουθεί μετά το μυστήριο εκφράζει τον εορτασμό του ερχομού ενός νέου μέλους τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Η βάπτιση θα πρέπει να ταυτίζεται με τα ήθη και τα έθιμα της οικογένειάς σας και να προσδίδει το κύρος που της αξίζει.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι και μια στιγμή ευχαρίστησης και χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το μωρό σας. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη διοργάνωση και στον σχεδιασμό βαπτίσεων που θέλουν να ξεχωρίσουν. Δημιουργούμε μοναδικές θεματικές προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το μέρος, την εποχή και την αισθητική σας. Αγαπάμε την πρόκληση και αυτό συνεισφέρει στη δημιουργία ανεπανάληπτων βαπτίσεων.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ για όλα! Ήταν όλα υπέροχα και μοναδικά. Καλύτερα από ότι το φανταζόμουν!!!!

Νατασα Φ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Αν θέλεις να οργανώσεις τον τέλειο γάμο ή το τέλειο event, ξέρεις που να πας! Η Event Panning by Zoulovits είναι οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες!

Γιωργος Π.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Απίστευτη ευγένεια και οργάνωση σε εκδήλωση που παρεβρέθηκα και είχε αναλάβει η εταιρεία Event Planning by Zoulovits. Άψογο προσωπικό και πολύ ευγενικό. Όλα ήταν τέλεια και προσεγμένα με την παραμικρή λεπτομέρια. Οι καλεσμένοι που ήταν εκτός Ελλάδος, είχαν τα μενού στην γλώσσα τους. Φοβερή εκδήλωση, καταπληκτική βραδιά.

Alexandros Kts

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ανέλαβε την εκδήλωση μας (χώρος - διοργάνωση - υλικό - έντυπα και επιχειρηματικά δώρα). Άψογοι και προσιτοί στις τιμές.

I-spirit software

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε για την τέλεια οργάνωση του γάμου μας, την στήριξη και τη βοήθεια που μας παρείχαν για σχεδόν ένα χρόνο... Άψογοι επαγγελματίες!!!

Panagiotis K.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Nous avons organisé notre mariage en juin, tout s' est très bien déroulé pendant la soirée! L' équipe est présente et très professionnelle et vous aide du début à la fin. Merci pour tout et bravo!

Alexia D.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Εξαιρετική οργάνωση, γούστο, άποψη και οι καλύτερες συνεργασίες και προτάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε για τον υπέροχο και καθ' όλα άψογο γάμο που μας υλοποιήσατε!!! Ευχαριστούμε.

Christina D.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Eυχαριστούμε την εταιρεία για το τέλειο πάρτι που μας οργάνωσε. Δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με απίστευτες ιδέες και πολλή όρεξη για δουλειά.

Κωνσταντινος & Σοφια

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για όλη την υπομονή και την άψογη συνεργασία. Χωρίς εσάς τίποτα από όσα είχαμε φανταστεί δε θα γινόταν πραγματικότητα.

Γιαννης Σ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεία Event Planning by Zoulovits ανέλαβε τη βάπτιση της κόρης μου Χριστίνας Ισαβέλλας καθολικά (από προσκλητήρια - μπομπονιέρες έως την επιμέλεια της εκδήλωσης) την 23/06/2018. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του για το άψογο αποτέλεσμα και τον επαγγελματισμό της. Προτείνω την εταιρεία Event Planning by Ζoulovits ανεπιφύλακτα για γάμο, βάπτιση και events.

Nicolaos SP

FOLLOW US ON instagram